R ó l u n k

Kurzusok,
zenei versenyek, hangversenyek

Elsődleges célunk a zeneiskolás és zeneművészeti szakgimnáziumi növendékek, tanulók illetve zeneművészeti főiskolás hallgatók zenei fejlődésének támogatása.

Ezáltal a Musication4U Akadémia tagjai részt vehetnek a számukra szervezett kurzusokon*, zenei és hangszeres versenyeken, hangversenyeken melyek a saját régiójuk intézményeiben kerülnek megrendezésre a pedagógusokkal és iskolavezetőkkel történő egyeztetés után, hogy a lehető legmegfelelőbb programokat kínálhassuk az egyes tanszakok számára.

Továbbá tagjaink kedvezményesen vehetnek részt nyári mesterkurzusainkon is.

*A tagsági díj a mesterkurzusokon történő passzív részvételre jogosít fel. A kurzusok aktív résztvevői számára a kurzus napján és helyszínén további 2000 Forint aktív részvételi díj fizetendő.

Digitális eszközök,
mobil alkalmazások a zeneoktatásban

Fontos dolog szem előtt tartani a mai gyerekek generációs sajátosságaiból adódó megszólítási és figyelemfelkeltési különbségeket, melynek megoldását az elérhető digitális technikáknak és IKT eszközöknek a zeneoktatásba történő folyamatos és fokozatos integrációjában látjuk.
Ezért a Musication4U Akadémia tagjai számára a következő fejlesztéseken dolgozunk:

 • internetes és mobil/tablet alkalmazások, melyek a szolfézs-zeneelmélet illetve a főtárgyi tanulmányok egy részében nyújthatnak segítséget


 • online gyakorlási napló minden csatlakozó növendék számára, mely naprakész információval szolgálhat a szülők és tanárok számára egyaránt


 • az alapfokú művészetoktatás tantervi programjához kapcsolódó digitális és interaktív metodikai kiadványok
 • Musication4U Akadémia tagsági kártya és kedvezményei

  Azon növendékek és tanulók akik csatlakoznak hozzánk, egy plasztik tagsági kártya tulajdonosaivá válnak.

  Ez a kártya többek között tartalmaz egy egyedi alfanumerikus azonosítót illetve egy egyedi QR-kódot, amely a tagság érvényességének státuszát hivatott igazolni partnereink számára. Az érvényes tagság és a kártya felmutatása kedvezményes vásárlásra jogosítja a Musication4U Akadémia tagjait számos hangszer- és kottabolt partnerüzletünkben.

  A partnerüzletek folyamatosan bővülő listájáról a Partnereink menüpontban lehet tájékozódni.

  Alapítói gondolatok

  Kedves látogató! Fodor Csaba vagyok a Musication4U Akadémia alapítója, örömmel köszöntelek honlapunkon.

  Aktív hangszeres előadóként és gyakorló zenetanárként pontosan tudom, hogy a zeneoktatás milyen jótékony hatással bír a gyeremekekre, legyen szó bármilyen hangszeres vagy egyéb zenei tanulmányról. Éppen ezért a Musication4U Akadémiát azzal a céllal hoztam létre, hogy a zeneiskolás és zeneművészeti szakgimnáziumi növendékek számára a rendszeres iskolai zenei oktatásuk mellett a különböző szakmai programok és kedvezmények által, egy plusz támogatási felületet biztosíthasson fejlődésük elősegítése érdekében.
  A Musication4U Akadémia másik fontos küldetése, hogy a mai fiatal korosztály számára már természetesnek számító és a napi rutin részeként készségszinten használatban levő digitális megoldásokat (internet, mobil és tablet alkalmazások, stb.) a zeneoktatás szolgálatába állítsa, ezáltal közvetlenebb módon segítve a minél szélesebbkörű ismeretek elsajátítását.

  A jelentkezés menete és a Musication4U Akadémia tagsági díja:

  • A jelentkezéshez a felső menüsorban található Jelentkezés menüpontot kell választani és az ott található adatlapot kitöltve elküldeni a Jelentkezés küldése gombra kattintva. Ezt követően egy válaszlevélben fogjuk a jelentkezési szándékot nyugtázni, mely levél tartalmazza a fizetési módokkal kapcsolatos tájékoztatást is.

   A jelentkezés véglegesítésének feltétele a tagsági díj sikeres befizetése.

   A Musication4U Akadémia féléves tagsági díja 4.000 Ft.

   A sikeres jelentkezést követően elkészítésre kerül a plasztik tagsági kártya mely értesítést követően átvehető a jelentkező zeneiskolájában és életbe lépnek a tagság adta kedvezmények.